SkillHill kumppani:

Trinno Oy verkkokoulutuksia joustavasti työelämän tarpeisiin

Trinno-nimi koostuu sanoista Training Innovationskoulutus ja innovointi. Trinno digitalisoi innovatiivisin menetelmin luokkamuotoisia koulutuksia verkkoon ja palvelee Tampereelta käsin koko Suomea.

Trinno sähköistää ammattia pätevöittäviä ja työllisyyttä tukevia koulutuksia. Toiminta aloitettiin ammatillisen puolen turvakorttikoulutuksista. Osa koulutussisällöistä on tuotettu oman osaamisen kautta ja osa yhteistyössä koulutuskumppanimme kanssa. Trinno tarjoaa kumppaneilleen osaamista tuottamaan verkkokoulutusmateriaalia.

Trinno eTYÖTURVAKORTTi ® -verkkokoulutus

OSA TYÖNTEKIJÄN PEREHDYTYSTÄ

Trinnon työturvallisuuskoulutus on hyvä osa työntekijän perehdytystä. Koulutuksen suorittanut henkilö voi tulostaa koulutuksesta saamansa koulutussisällön yksilöivän todistuksen ja allekirjoituksellaan vahvistaa saaneensa ko. perehdytyksen. Työnantaja voi arkistoida tämän todistuksen osoituksena henkilön perehdytyksestä.

VERKKOKOULUTTAMISEN VUOROVAIKUTTEISUUS

Luokkamuotoisessa koulutuksessa aktiivisimmat ja osaavimmat osallistujat, jotka tarvitsisivat vuorovaikutusta ehkä vähiten, saavat sitä eniten. Kun taas hiljaisemmat osallistujat saavat sitä vähiten. Verkkokoulutuksessa kaikki saavat sitä saman verran.

Trinnon verkkomuotoinen koulutus aktivoi suorittajan seuraamaan koulutusta, osallistumaan etenemiseen, halutessaan palaamaan takaisinpäin, vastaamaan kyselyihin jne. Trinnon hyvin toteutettu verkkokoulutus onkin luokkamuotoiseen koulutukseen verrattuna jopa vuorovaikutteisempaa.

KENELLE KOULUTUS ON SUUNNATTU

Trinnon työturvallisuuskoulutus sisältää työturvallisuuden yleisiä perusasioita toimialariippumattomasti. Koulutus antaa hyvän pohjan työpaikkakohtaiselle perehdytykselle ja työn opastukselle.

 

Osta Trinnon sivuilta!

Tai kysy meiltä lisää

Lue lisää palveluista

Yhteystiedot:

Alena Nurmesniemi
044 238 2483
alena.nurmesniemi(at)gmail.com

Mika Nurmesniemi
0400 855 844
mika(at)skillhill.fi / mika.nurmesniemi(at)globalenabler.com

Muuruvedentie 627
73460 Muuruvesi