YHDESSÄ SAAVUTAMME

ENEMMÄN

NOPEAMMIN. ISOMMIN. ROHKEAMMIN

SkillHillin isäntä, päävalmentaja Mika ymmärtää yritysten tulevaisuuden haasteet ja keinot niistä selviytymiseen.

Nopeampi kasvu. Lisää liikevaihtoa. Riskienhallinta. Tuottavuutta ja suorituskykyä. Skaalautuvaa bisnestä.

Mika on omimmillaan valmentajana ja fasilitaattorina. Hän on tehnyt töitä asiakasyritysten kasvun ja muutoksen parissa yli 20 vuoden ajan.

Pysyvän uuden kyvykkyyden varmistaminen ja nopeat asiakaskeskeiset kulttuurimuutokset ovat referenssiasiakkaiden saavuttamia hyötyjä.

”Vaikutus pitää mitata tuloksilla!”

Urapolun aikana Mika on saanut sertifikaatit lukuisiin valmennusohjelmiin auttaen 120.000+ osallistujaa yli 90 maasta.

Mika toimii partnerina ja COO:na Global Enabler Corporationissa, jonka partneriverkosto ulottuu neljälle mantereelle

SkillHill on oppimis- ja hyvinvointikeskus. SkillHill on tiimien, yrittäjyyden ja innovaatioiden koti sekä vahvojen kumppanuuksien kotipesä. 

Alkutaipaleella oleva keskuksemme on saanut jo vahvat valmennus- ja majoitusreferenssit:

VALMENNUS

Referenssi 1: Muutos
”Suosittelen lämpimästi jo vuosien kokemuksella Mikan muutos- ja kulttuurin / toimintatavan uudistushankkeita mitä vaativimpiin tarkoituksiin.
Tuloksia tulee!” Harri Suokko.
Referenssi 2: Konkretia
”Innostavassa ja energisessä valmennuksessa saimme hyvin konkreettisia vinkkejä ja uusia ideoita oman toiminnan kehittämiseen ja nopeiden, mitattavien tulosten saavuttamiseen. Kiitokset valmentajalle! Suosittelen!” Start up -yrityksen toimitusjohtaja, Helsinki.

 

Referenssi 3: Uusi asenne
Opimme tiimityöstä, yrittäjyydestä ja yhteistyön tärkeydestä / luottamuksen rakentamisesta enemmän kuin missään aiemmin kokemassamme koulutuksessa. Kiitoksia siitä – suosittelemme!” Valmistavan teollisuuden liiketoimintajohtaja tiimeineen

 

Referenssi 4: Kansainvälistyminen 
”Tiimimme sai kansainvälistymisapua lähtiessämme uusille markkinoille. Teimme hyvin konkreettisen Market Entry- suunnitelman  ja nyt lähdimme sitä välittömästi toteuttamaan! Kasvu- ja sijoituskelpoisuuden arviointinne antoi konkreettiset kehittämistoimet! Kiitoksia sparrauksesta, kv. verkostonne avusta, hyvistä vinkeistä ja konkreettisista harjoituksista.” Pk-yrityksen perustajatiimi.

 

Referenssi 5: Johtotiimityö ja resurssien jako
”Saimme yrittäjyydestä ja pkt-yrityksen resurssien jakamisen tärkeydestä niin vahvoja oivalluksia, että pelattuamme FreshBizGame- simulaatiota ja tehtyämme oman kehittämissuunnitelman, ostin johtotiimikollegoilleni arpanopan työpöydälle muistuttamaan pelin aikana syntyneestä parhaasta oivalluksesta: resursseja voi ja kannattaa aina jakaa koska ne ovat yhtiömme yhteisiä! Meidän tiimikulttuuri muuttui päivässä pysyvästi!”  Johtavan koulutusfirman talousjohtaja

 

Referenssi 6: Toimialan paras asiakaskokemus 
”Olimme päättäneet tähdätä huippuun asiakaskokemukseen mutta emme tienneet miten arvioida, mitata, kehittää ja johtaa asiakaskokemusta. Kiitos hyvän työkalupakin ja tehokkaan sparrauksen meistä tuli aiheen ammattilaisia ennätysajassa! Nyt viemme kulttuuria arkeen ja jatkamme Mikan taustatuella. Hänen lukuisat projektinsa ja yli 20 vuotta asian ammattilaisena auttavat meitä oppimaan muiden virheistä ja nopeuttamaan tavoitteiden saavuttamista merkittävästi. Suosittelemme vahvasti!” Telekommunikaatioyrityksen laajennettu johtotiimi

 

Referenssi 7: Innovaatio- ja luovuus 
”Yhdistämällä etukäteen oppimista verkossa ja dynaamisen valmennustapahtuman saimme poistettua vahvan rajoittavan uskomuksen: ikuinen resurssi- ja rahapula kääntyikin siihen että meillä on luovuuspula. Ratkaisimme resurssiongelmia ja saimme tiimin ottamaan ennakoivasti vastuun luovien ideoiden tuloksista. Ideasta ei tule innovaatiota ennen kuin vastuunoton kulttuuri toimii – nyt pääsimme monta askelta kohti sitä! Kiitokset luovasta, energisestä ja mainiot työkalut sisältäneestä paketista!” Suuren aikuisoppilaitoksen johtotiimi

 

MAJOITUS

Referenssi 1: Rauha 

”Kiitokset upeasta luonnon rauhasta! Hiljaisuus oli merkittävä etu ja saimme rauhoittua ja luoda uusia ajatuksia ja oivalluksia kumppanuudesta.

Suosittelen lämpimästi!”

 

Referenssi 2: Luonto 

”Puhdas ilma, täysin asuttamaton järvi, rasvatyyni, auringonlasku, vaellusreitit. Tämä kaikki yhdistettynä vanhaan kansakoulun idylliin!

Hyvä palvelu, kiitoksia, suosittelemme lämpimästi!” Markku ja Riitta, Helsinki.

 

 

Referenssi 3: Rentoutus

”Olemme kiireinen yrittäjäpariskunta. Rentoutuminen sujui mainiosti luonnon rauhassa ja kansakoulun puitteissa saunasta, kodasta, vaelluksesta ja muista palveluista nauttien. Erittäin viihdyttävä ja ystävällinen palvelu ja tietenkin hyvät aamiaiset! Kiitoksia tästä vintage-koulun ja modernin oppimisen yhdistämisestä!”  Vladimir ja Natasha, Moskova.

 

Referenssi 4: Erinomainen hinta-laatusuhde

”Työporukkamme sai koko koulun fasiliteetit käyttöönsä ja tiimissä saimme tehdä työjuttujamme aivan kuin yhtenä suurena perheenä tilavissa ja toimivissa kotioloissa! Kunnon vastine rahalle, toimintoja ja tiloja (mm. hyvät pienryhmätyötilat) riitti yllin kyllin!” Rahoitusalan johtotiimi

 

Referenssi 5: Aktiviteetit

Perheemme eli minä, vaimo ja kaksi lasta viihdyimme niin hyvin että otimme kaksi lisäpäivää emmekä poistuneet kertaakaan SkillHillistä. Ymmärtävä ja osaava isäntäväki!” Pierre ja Pauline, Pariisi.

 

Referenssi 6: Rauhallinen työmatkamajoitus

”Kun työryhmämme keikkoja suuntautui Pohjois-Savoon, valitsimme SkillHill Centerin luonnollisen ympäristön neljän erillisen hotellihuoneen sijasta. Vaellus-, kota-, lenkkeily- ja muut aktiviteetit onnistuivat mainiosti ja onnistuimme vapauttamaan sisäistä potentiaalia ja energiaa. Yöunetkin olivat poikkeuksellisen voimauttavia. Kiitos kotoisasta luksustason palvelusta maaseutuympäristössä työnantajaa ilahduttavalla hintatasolla! Suosittelemme!” Rakennusyrityksen kenttätiimi

 

Kumppaneita:

Yhteystiedot:

Alena Nurmesniemi
044 238 2483
alena.nurmesniemi(at)gmail.com

Mika Nurmesniemi
0400 855 844
mika(at)skillhill.fi / mika.nurmesniemi(at)globalenabler.com

Muuruvedentie 627
73460 Muuruvesi